Tocanita de porc

de Anamaria Cook in Porc, 4 Ian 2013 | 8829 vizualizari

 

Dupa cum v-am mai zis am gasit un magazin aici in oras unde gasesc produse romanesti si bineinteles ca mi-am cumparat o punga mare, mare de malai. Asa ca in ultimele zile gatesc preparate ce le pot servi cu mamaliga.

 

INGREDIENTE

  • - 2 cotlete carne de porc
  • - o ceapa
  • - o cana suc de rosii
  • - un morcov micut
  • - o lingurita paprika
  • - o lingura faina sau amidon
  • - 2 foi dafin
  • - sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc:

Taiati carnea de porc in cuburi mici, tocati ceapa si morcovul apoi caliti-le in putin ulei. Cand carnea a inceput sa isi schimbe culoarea si ceapa s-a calit adaugati sucul de rosii, eu am mai adaugat si 3-4 rosii cherry (parca sucul meu de rosii era cam subtire). Potriviti de sare si piper, acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic pentru 30 de minute.

Pentru ca am vazut o reteta zilele trecute si nu mai stiam cum se face dar imi aduceam aminte ca era un sos cu castraveti murati am adaugat si doi castraveciori in sosul meu si va spun ca a iesit demential mai ales ca langa am pus si o mamaliguta aburinda :).

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

weronik68 1

08.01.2013, 20:25

buna! arata fb tocanita dar tin sa te corectez.in poza nu este cotlet ci piept de porc.am dreptate sau nu?

Anamaria Cook 1

10.01.2013, 00:45

Weronika ai dreptate, sa stii ca nici nu am stiut cum sa il numesc dar se poate folosii cotlet)) ca nu mai pot schimba acum.

Rahela Velicu 1

08.12.2017, 16:50

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu carne de porc